NETFLİX SUÇ, DRAMA, POLİSİYE DİZİLERDEN SEÇMELER

 SİNEMA/DİZİ GÜNLÜĞÜ  

239-FREUD

Avusturya yapımı suç, dram, polisiye. Psikoloji ile pek ilgisi yok, bu beklentiyle başlamayın ama izlenebilir bir polisiye.

Tehlikeli ilişki isimli film daha psikolojikti.  






240-İNGOBERNABLE



Dili İspanyolca, Meksika'da geçiyor. Suç, gizem, askeri darbe, politika, dram türünde 
2 sezon. Meraklısına su gibi akan bir dizi.







241-THE STRANGER


Kitap uyarlaması, son derece sürükleyici, suç, drama, Amerikan dizisi. Gayet güzel.
 







242-JUGAR CAN FUEGO




+18. 9 bölümlük polisiye, Brezilya'da kahve üreticisinin yanında çalışan genç bir adamın taşraya sıkışmış evli kadınları av gördüğü bir dizi.    




243-TOY BOY

İspanya yapımı, ilginç bir polisiye macera. Haksız yere hapis yatan bir adamın yıllar sonra gerçek katili aradığı bu dizi +18.








244-THE SİNNER

Güzel bir polisiye, romandan uyarlama. 














245-Women Of The Night


Hollanda yapımı, Amsterdam Belediyesi'nin yükselen yıldızının karısı ve karanlık geçmişinin konu alındığı +18 yapım tek sezon.





 





246-UNBELİVABLE



Genç bir kadının tecavüze uğradığına dair yalan söylemekle suçlanmasından yıllar sonra iki kadın dedektif benzer saldırıları araştırır. Gerçek olaylardan esinlenilen dizi Amerikan yapımı. Kadınların bu konudaki yalnızlığını çok güzel işlemiş. İzlenilmeli. Suç, dram, kaliteli polisiye.








247-YOU 1-2



İzlediğim zamanlar bölümlerine şiddet görüntüleri sebebiyle ara verdiğim, günlerce sosyal medya paylaşımları yapmadığım, irkildiğim dizilerden. Sinirinizi bozmak için birebir. 





248-WHAT/IF 


  Birçok insan gibi bu diziyi Renee Zellweger için izledim. Çok psikopatça bir dizi olduğu uyarısını yapmalıyım. Elbette  +18 olduğunu da belirteyim.






DAHA ÖNCE YAZDIĞIM DETAYLI ÖNERİLERE AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN ULAŞABİLRİSİNİZ

 
1- LA CASA DA PAPEL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bırak Dağınık Kalsın sitesinde Çam Ağacının Gölgesinde vardı

  *Çam Ağanının Gölgesinde, Handan Kılıç’ın 2022 yılında çıkan romanı. Yazarın bu ilk roman fakat daha önce yayınlamış öyküleri var. Bir ilk...