NETFLİXTE KIZKARDEŞLİK DİZİLERİ

 SİNEMA GÜNLÜĞÜ

279-ATEŞ BÖCEĞİ YOLU


Çocukluk arkadaşı olan iki kadının ilerleyen yaşlarda da devam eden dostluğu. Her hal ve şartta eski dosttan düşman olmaz sözünü doğrulatan keyifli bir dizi. Erkekleri bilemem ama kadınların seveceğini, böyle bir dostluğu özleyeceğini söyleyebilirim.








280-THE BOLD TYPE


Bir dergide stajyer olmak isteyen üç genç kızın yakın arkadaş olup tempolu yayıncılık işinde tutunmaya çalışırken birbirilerine destek olmaktan vazgeçmedikleri diziyi izlerken ah nerde böyle dostluk mu kaldı diyeceksiniz. Keyifli bir dizi.  







281- PANAMA KIZLARI 


Kendi ayakları üzerinde durmak isterken birbirlerini destekleyerek başaracaklarını anlayan dönem dizisi. Seyredilmesi keyifli. 

Kız kardeş/dostları özledikçe böyle dizilere sarmıştım bir ara. 

Hepsinin özeti şu ki, dünyanın neresinde olursa olsun kadın olmak mücadele etmek demek.


282-SEXİFY

Üç kız bir okul bitirme projesinde buluşur ve kadın cinselliği üzerine bir uygulama yazmaya çalışırlar. Tecrübesiz oldukları bu alanda öğrenecekleri vardır. Gençlik dizisi olarak tasarlanmış.  

283-GÖZLERİNİN ARDINDA 


Kız kardeşlik dizisi sayılmaz belki ama bu mini dizi son derece ürkütücü bir dizi. Gerilimi yüksek. Bilin de öyle izleyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bırak Dağınık Kalsın sitesinde Çam Ağacının Gölgesinde vardı

  *Çam Ağanının Gölgesinde, Handan Kılıç’ın 2022 yılında çıkan romanı. Yazarın bu ilk roman fakat daha önce yayınlamış öyküleri var. Bir ilk...