Kırık Kalpler İçin Astroloji Rehberi ve Netflix' de Komedi

Gündem berbat olunca insan başka dünya dünyalara sığınmak istiyor. Bu da genelde filmler ve diziler alemi oluyor. Kafam dolu biraz boşaltayım derken kitap okumaktan da uzaklaşıyor insan:) O nedenle bu ara üst üste seyrettiğim komedilerden kısaca bahsedeceğim.

SİNEMA-DİZİ GÜNLÜĞÜ 

290. Kırık Kalpler İçin Astroloji Rehberi  




 Dizinin ilk bölümü tabi ki koç burcuyla başlıyor. Hassas terazi kadınını anlamaktan uzak koç erkeği ile sonuca gidemeyeceğini söylese de konunun uzmanını dinlemeyen, burçlara da çok inanmayan kahramanımız yaşadığı hayal kırıklıklarından sonra konuya önem verip bunun üzerine bir yarışma programı düzenliyor. Çünkü kendisi hayalleri olan bir yönetmen yardımcısı.

Her bölümde bir burcun ele alındığı dizi şimdilik altı bölüm. On iki burç olduğuna göre devamı gelecektir diye düşünüyorum. Kitap uyarlaması olan bu dizi kafa dağıtmak biraz da burçları tanımak isteyenler için ideal.

   291.The Kominsky Method

 


Durum komedisi denen bu türde Mıchael Dougles baş rolde. Son derece keyifli bir dizi daha. 70 yaş ve üzeri erkek kadınların yaşamı üzerinden öğrencilerine, evlatlarına hatta kendilerine hayata dair dersler çıkartıp öğreten bu dizi kendinizi genç hissetmenizi sağlayacak. 

 292.Kısaca Aşk 2021



Brezilya yapımı bir Netflix filmi. Keyifli zaman geçirmek için bire bir. Klasik Hollywood formülü ile yazılmış bir romantik komedi senaryosu. Bir yandan da insana önyargılarını kırması gerektiğini de hatırlatan bir film. 
 
293.Love Hard 2021

 

Yine Klasik Hollywood formülü ile yazılmış bir romantik komedi senaryosu. Tanışma uygulamalarından buluştuğu kişilerle yaşadıklarını takma bir isimle köşesinde yazan genç kadının başarısız aşk hayatının malzeme olması ve aşkın ne olduğunu anlamaya çalıştığı, karlı, noelli, taşralı, hızlı medya sektörü eleştirmeli bir filmi. İzlenebilir.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bırak Dağınık Kalsın sitesinde Çam Ağacının Gölgesinde vardı

  *Çam Ağanının Gölgesinde, Handan Kılıç’ın 2022 yılında çıkan romanı. Yazarın bu ilk roman fakat daha önce yayınlamış öyküleri var. Bir ilk...