BÜYÜK BLOG TAKİP ETKİNLİĞİ



Merhaba,

Deeptone sağolsun bu etkinliğe davet etmiş, kuralları aşağıdaki gibiymiş, buyrun gelin takipleşelim, günümüzdeki kalabalık yalnızlığı beraber aşalım:

1. Öncelikle aşağıda linklerini paylaştığımız blogları tek tek ziyaret ederek, onları takibe alıyoruz. Eğer blogda takip bölümü yoksa, bu durumda e mail yolu ile abone oluyoruz.


2. Sonrasında takibe aldığımız bloglardaki "Büyük Blog Takip Etkinliği" paylaşımının altına, bu etkinliğe katıldığınızı, takipte olduğunuzu belirten bir yorum ile birlikte kendi linkinizi bırakıyorsunuz. 


3.Son olarak da kendi bloğunuzda "Büyük Blog Takip Etkinliği" başlığı altında, etkinliği anlatan bir yazı yazıyorsunuz. Yazının sonuna aşağıda görmekte olduğunuz linkleri de ilave edip ve en sonuna kendi linkinizi ekleyerek yazınızı paylaşıyorsunuz.

 Kurallarımız bu kadar açık ve basit. Bu sayede takipçi sayılarımız artacak ve bloglar arası dayanışma sayesinde daha fazla kişiye erişip, arama motorlarında görüntülenme fırsatı elde edebileceğiz. 

      Bu etkinliğin herhangi bir son katılım tarihi yok. İstediğiniz zaman bu etkinliğe katılabilir ve blogger arkadaşlarınızı bundan haberdar ederek, katılımın artmasını sağlayabiliriz. Şimdiden herkese teşekkürler...


https://sadevederin.blogspot.com/2018/11/blog-takip-etkinligi-suruyor.html#comment-form

http://neselisusevim.blogspot.com/

https://mavidaktilo24.blogspot.com/2018/11/blog-takip-
etkinligi.html

https://renklihayallerfabrikasi.blogspot.com/

https://www.sosyalanneyim.com/

https://plus.google.com/+TanerKO%C3%87VelhasilGalata

http://camdandusler.blogspot.com.tr/?m=1

https://www.sosyalmedyakafe.com/

https://plus.google.com/110843042063723393206

http://kelebeketkisi39.blogspot.com/

https://ninovakitaplik.blogspot.com/

https://sokagaacilanblog.blogspot.com/

15 yorum:

  1. Heey sen 2 numarayı eksik yapiyon ama yorumu eksik yapiyon diğer yorum yapan yenilerin yorumlarını okuu😁

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. deeptone cum öyle sıkışık bir zamandayım ki, beni takibe alanlar bile bu izle butonundan dönünce görülmüyor blogunu bulamıyorum. takibe aldıklarımı bir saattir dolaştım ve linkledim işte ve şuan çalışmam lazım:)) benim adım hıdır gibi oldu ama inan elimden bu geldi :)))

      Sil
  2. Merhaba, blog takip etkinliğinde ben de varım. Blogunuzu takibe aldım. Benim bloğa da beklerim https://neseninkitaplari.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. blogoner, bernis gibi arkadaşların bloguna üye olmak için, üstte sağ veya sol üstte alt alta üç çizgi var, oraya tıklıycan. izleyiciler şeysi gelcaks :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bulabildiğimi yaptım sağolasın tekrar dönemedim oralara
      ben dahil blogculara kelime sınırlaması gelmeli herkesin içi dolu ki herkes uzun yazıyor başta kendim olmak üzere uzun yazanlar yoruyor blogculuk senin işin üstad:)

      Sil
  4. Takibe aldım :)
    https://fagacli.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. merhaba blog takip etkinliğine katıldım. kendi bloğumun adresi: https://muratklcalp.blogspot.com/2018/12/gunlukler.html

    YanıtlaSil
  6. Büyük Blog Etkinliğinden Geliyorum. Teşekkür ederim...

    https://www.internettenekis.com/

    YanıtlaSil

Bırak Dağınık Kalsın sitesinde Çam Ağacının Gölgesinde vardı

  *Çam Ağanının Gölgesinde, Handan Kılıç’ın 2022 yılında çıkan romanı. Yazarın bu ilk roman fakat daha önce yayınlamış öyküleri var. Bir ilk...